TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Tijdens opnames voor nieuwe tv-programma’s is bioloog Freek Vonk gegrepen door een haai. Hij liep daarbij zware verwondingen op aan zijn rechterbovenarm. Freek was eind vorige week aan het duiken bij een eilandje in de Bahama’s, toen een nieuwsgierige rifhaai zich vergiste en de bioloog aanzag voor een snack.

De haai liet snel los toen hij zich besefte dat de bioloog niet tot zijn menu behoort, maar het leed was toen al geleden. Freek Vonk werd snel aan boord gehesen en met een traumahelikopter vervoerd naar een ziekenhuis in Miami. Na een operatie van drie uren en honderd hechtingen verder, hebben artsen de meeste schade aan Freeks arm kunnen herstellen.

Zijn vingers, hand en arm kan Freek gelukkig nog normaal bewegen, maar het gevoel in zijn huid is weg. De presentator geeft de hoop nog niet op, want de zenuwen kunnen zich nog herstellen waardoor het gevoel terugkomt. De tijd moet uitwijzen hoeveel blijvende schade Freek overhoudt aan het hachelijke avontuur. Wel heeft hij al laten weten er niet voor terug te deinzen om straks weer met haaien en andere gevaarlijke dieren te werken.


Vorige artikel
Woensdag: nieuw seizoen Idols
Volgende artikel
GTST krijgt magazine

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...