TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Zet je schrap voor vele valse noten, opvallende verschijningen en ruwe diamanten. Het nieuwe seizoen van Idols gaat op woensdag 1 februari van start. Juryleden Martijn Krabbé, Ronald Molendijk, Eva Simons en Jamai Loman zitten weer klaar om de kandidaten te voorzien van de harde waarheid. Kunnen de deelnemers zingen voor publiek, of zijn hun zangkunsten alleen geschikt voor onder de douche, waar niemand anders het kan horen?

Het programma wordt gepresenteerd door grappenmaker Ruben Nicolaï en de zorgzame Lieke van Lexmond. Lieke is zwanger, en kon niet met de groep beste kandidaten mee naar Curaçao vanwege de Zika-mug. Die mug draagt een ziekte die gevaarlijk is voor ongeboren kinderen. Enkele afleveringen is Lieke daarom niet te zien. Ook in de liveshows in april moet ze hoogstwaarschijnlijk afhaken, omdat ze dan is uitgerekend.

Het is het zesde seizoen van Idols. Het programma begon in 2002 en stopte na vier seizoenen in 2008. Vorig jaar besloot RTL het concept nogmaals uit de kast te halen voor een vijfde seizoen. Ondanks concurrentie van andere talentenshows, heeft Idols altijd goede kijkcijfers gehad. Idols is woensdagavond om 20:30 te zien op RTL5.


Vorige artikel
Lubach gaat viral met Trump-filmpje
Volgende artikel
Freek Vonk gevoelloos na haaienbeet

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...