TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


De eerste aflevering van Zondag met Lubach heeft ontzettend goed gescoord. Het satirische actualiteitenprogramma springt altijd in op het laatste nieuws. En natuurlijk was de inauguratie van de nieuwe Amerikaanse president één van de onderwerpen van gesprek afgelopen zondag.

In een kort filmpje wordt Nederland voorgesteld aan president Trump. Natuurlijk met een dikke vette knipoog; het filmpje kopieert de campagnetaal van Donald Trump en steekt de gek aan met de spraakmakende plannen van de president. Zo wil Amerika een muur bij de grens van Mexico, maar wij Nederlanders hebben het nog iets beter aangepakt. Tussen ons en Mexico zit zelfs een volledige oceaan!

Op Facebook is het filmpje inmiddels 33 miljoen keer bekeken. Het werd al vele duizenden keren gedeeld en heeft mensen over de hele wereld bereikt. Van Australië tot Frankrijk en van Italië tot Duitsland, overal wordt smakelijk gelachen op de Trump-parodie. Ook vanuit Amerika komen reacties, maar de nieuwe president zelf heeft nog niet gereageerd.


Vorige artikel
VOLG INAUGURATIE TRUMP LIVE
Volgende artikel
Woensdag: nieuw seizoen Idols

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...