TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Het zeventiende seizoen van Wie is de Mol? gaat los! Volgens presentator Art Rooijakkers is dit seizoen extra mysterieus. Meestal starten de kandidaten op een tropische plek, maar nu beginnen ze in een mistig bos ergens in Amerika. Ook de druk op de deelnemers wordt opgevoerd. Ze krijgen raadsel na raadsel voor de kiezen, en hebben weinig tijd om de boel goed te laten bezinken.

Dat maakt de kandidaten extra fanatiek. Het zijn bijna allemaal molloten: echte fans van ‘Wie is de Mol?’. De deelnemers van dit seizoen zijn: Thomas Cammaert, Jochem van Gelder, Sanne Wallis de Vries, Vincent Vianen, Diederik Jekel, Yvonne Coldeweijer, Roos Schlikker en Imanuelle Grives.

Waar de één gewoon zonder al te veel verwachtingen aan het avontuur begon, heeft de ander van tevoren een hele strategie bedacht. Sommigen schrijven voortdurend in hun molboekje om de aanwijzingen op een rijtje te zetten. Ook het sociale spel is door sommigen goed uitgedacht. Met wie werken ze samen, en hoe krijgen ze informatie van anderen? Kijk Wie is de Mol? vanaf zaterdag 7 januari, om 20:30 bij NPO1.


Vorige artikel
Beëdiging Trump live via NOS
Volgende artikel
De beste natuurdocu's op vrijdagavond

Advertentie

Nieuwsarchief


Poll

  • Val jij wel eens in slaap voor de tv?