TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Dat de meeste Nederlanders niet zo van reclames op televisie houden, bleek al uit de Poll op www.tvgids24.nl, laat staan als de reclames ook nog eens ontzettend irritant zijn. Het spotje ‘de ouderen van tegenwoordig’ van Tele2 is gekozen tot de meest irritante reclame van dit jaar. Daarvoor wint Tele2 te ‘Loden Leeuw’ van consumentenprogramma Radar (AVROTROS). Bijna de helft van de stemmers is deze reclame meer dan zat.

Op de tweede plaats van nare reclames staat de V.I. Poo, die er voor moet zorgen dat je geen nare luchtjes achterlaat op het toilet. Tuc doet het ook niet zo goed met de reclame van het vervelende zinnetje ‘alles kan land’. 74.000 mensen kozen deze reclames als slechtste reclames van 2016.

De eer van de meest irritante BN’er in een reclame gaat naar Jan Smit, een derde van de uitgebrachte stemmen ging naar hem. Ook Marcelino Wünderlich, een personage van de populaire ex-lama Ruben Nicolaï, is niet zo geliefd. Op de derde plaats staat René Froger, mensen hopen hem niet weer terug te zien in vervelende reclames.


Vorige artikel
Kan Gordon zijn Roast aan?
Volgende artikel
RTL4 breekt Home Alone-traditie

Advertentie

Nieuwsarchief


Poll

  • Val jij wel eens in slaap voor de tv?