TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Op dinsdag 20 december zendt Comedy Central de ‘Roast’ van Gordon uit. Een Roast is een evenement waar een persoon, in dit geval dus de BN’er, op ironische wijze wordt beledigd. Geprobeerd wordt om Gordon, die graag lacht om zijn eigen grappen, als eerste een toontje lager te laten zingen.

Erland Galjaard, Steven Brunswijk, Erik de Zwart, Bridget Maasland, Bobbi Eden, Sophie Hilbrand, Sander Lantinga en Peter Pannekoek zullen de Nederlandse zanger aan het spit rijgen, opgehitst door aanvoerder Jörgen Raymann. Bridget Maasland denkt dat Gordon de Roast niet aan kan. Het wordt voor de meeste BN’ers makkelijk om de aanval in te gaan, omdat Gordon de afgelopen jaren de nodige klappen heeft uitgedeeld. Nu vinden ze het tijd om hem zelf een lesje te leren.

Gordon zelf maakt zich geen zorgen, hij kijkt er zelfs naar uit. Hij heeft een half jaar de tijd gehad om zich mentaal voor te bereiden en de Roast te kunnen incasseren. Hij zal zelfs genieten van de aandacht, denkt hij. De Roast wordt volgende week dinsdag uitgezonden op 20:30.


Vorige artikel
Nieuw: het Kerstmanjournaal
Volgende artikel
Meest irritante reclame gekozen

Advertentie

Nieuwsarchief


Poll

  • Val jij wel eens in slaap voor de tv?