TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Martine Hafkamp komt terug in Goede Tijden Slechte Tijden! Eerder nog hield actrice Inge Ipenburg weten nooit meer in de rol van de soapslechterik te keren, maar daar komt ze nu op terug. Voor veel fans is haar terugkeer dan ook een grote verrassing. Vandaag had Inge de eerste opnames, en vanaf 2 maart 2017 is ze weer in de serie te zien.

In 2005 zette Ludo Sanders zijn aartsrivaal Martine op een boot met onbekende bestemming. Martine zwoer ooit wraak te zullen nemen. En daar is ze nu al een tijdje mee bezig. Ze zit in Rusland en onder de naam Maddy Everest smeed ze plannen om Ludo’s bedrijf naar de afgrond te helpen. Daarvoor krijgt ze de hulp van haar handlanger Malena Blanco.

De reden dat Inge Ipenburg niet meteen weer in haar oude rol wilde stappen, is omdat ze geniet van het leven buiten de schijnwerpers en zich ook wil richten op haar carrière als schrijfster. Maar de mensen op straat blijven haar aanspreken als Martine Hafkamp. Inge; ‘Ik kan het nog 100 jaar niet doen en nog word ik gezien als Martine Hafkamp. Dat verandert niet.’


Vorige artikel
Modern Family Actrice heeft ruzie om emb..
Volgende artikel
Nieuw: het Kerstmanjournaal

Advertentie

Nieuwsarchief


Poll

  • Val jij wel eens in slaap voor de tv?