TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Sofía Vergara, beter bekend als Gloria Delgado-Pritchett in Comedy Centrals serie Modern Familie, is verwikkeld in een ingewikkelde rechtzaak. Haar twee bevroren embryo’s hebben haar aangeklaagd. Althans, haar ex heeft dat namens de embryo’s gedaan.

Tijdens haar relatie met Nick Loeb, liet de toen 41-jarige Vergara in 2013 twee bevruchte eicellen invriezen om eventueel later te kunnen gebruiken. Het stel zette geld opzij voor deze twee toekomstige kinderen, die in de rechtsdocumenten Emma en Isabella worden genoemd. Nadat de relatie tussen Nick en Sofía in 2014 over ging, besloot Sofía de eicellen niet meer te gebruiken. Nick is het daar niet mee eens, en wil de voogdij over de embryo’s opeisen.

Via een draagmoeder wil hij Emma en Isabelle alsnog op de wereld laten zetten. Dat recht hebben de eicellen, meent hij, ook omdat er al geld voor ze gespaard is. Er is een kans dat hij zijn gelijk haalt in de rechtzaal: in de staat Louisiana hebben embryo’s dezelfde rechten als ongeboren kinderen. Sofía, die vorig jaar met acteur Joe Manganiello trouwde, is er fel op tegen dat de eicellen nog gebruikt worden.


Vorige artikel
Geen seks, drugs en drank voor Dwight
Volgende artikel
Martine Hafkamp komt toch zelf wraak nemen

Advertentie

Nieuwsarchief


Poll

  • Val jij wel eens in slaap voor de tv?