TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


TV-tuinman Rob Verlinden heeft gereageerd op reacties waarin gespeculeerd werd over gezondheidsproblemen. Een spier in zijn arm is aangetast nadat hij twee jaar geleden te lang rondliep met een vochtbel in zijn longen, vertelt hij in een interview aan Privé. Destijds dacht hij te maken te hebben met een gewoon griepje, maar het bleek een gevaarlijkere aandoening te zijn. Inmiddels gaat het goed met de tuinman, maar hij krijgt nog steeds fysiotherapie om van de spierklachten in zijn arm af te komen.

Kijkers van het programma Robs Grote Tuinverbouwing maakten zich al enige tijd zorgen over de sympathieke Verlinden. Hij oogde mager, en ook het trillen van zijn arm was hen niet ontgaan. Sommigen vreesden dat hij de ziekte Parkinson zou hebben. Dat blijkt dus niet het geval.

De 66-jarige Verlinden is ondanks zijn problemen nog gewoon lange dagen aan het werk en hij staat voor dag en dauw op. Hij prijst zich gelukkig dat zijn problemen mee vallen: “Achteraf gezien heb ik veel geluk gehad. Doorlopen met die longproblemen had er voor kunnen zorgen dat het anders met me was afgelopen. Veel mensen overlijden eraan."


Vorige artikel
Kijkcijfers Sinterklaasjournaal kelderen
Volgende artikel
Geen seks, drugs en drank voor Dwight

Advertentie

Nieuwsarchief


Poll

  • Val jij wel eens in slaap voor de tv?