TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Nog even, en dan gaat Robert ten Brink weer fulltime aan de slag als Cupido! Tijdens Kerst wordt weer een speciale All You Need Is Love-kerstspecial uitgezonden. Geliefden worden herenigd, gebroken harten worden gelijmd en nieuwe liefdes komen tot bloei. Ten Brink opereert als ware matchmaker en laat de liefde op grootse wijze spreken.

Voor de kerstspecial worden nog kandidaten gezocht die hun verhaal willen delen. Zelfs als de betreffende geliefden zich aan de andere kant van de wereld bevinden, zet Robert zich in om geliefden bij elkaar te brengen. Als je zelf al je geliefden al in de buurt hebt, maar toch graag wegzwijmelt bij de zoete verhalen, zijn er ook nog plekjes in de studio om de show live bij te wonen.

De kerstspecial is de aftrap van het nieuwe seizoen All You Need Is Love, dat begin 2017 van start gaat. Tijdens Valentijn wordt de liefde ook weer groots gevierd; het programma bestaat dan maar liefst 25 jaar! Robert ten Brink belooft ook weer flink uit te pakken tijdens deze jubileumuitzending.


Vorige artikel
Meerdijk zoekt Sint
Volgende artikel
Kijkcijfers Sinterklaasjournaal kelderen

Advertentie

Nieuwsarchief


Poll

  • Val jij wel eens in slaap voor de tv?