TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Het was inmiddels traditie geworden; begin december vierden ze ook in GTST’s Meerdijk Sinterklaas, met Jef Alberts als goede hulpsint. Maar zoals de soapliefhebbers weten, is Jef vertrokken naar het buitenland. Laura is vastbesloten om de traditie wel voort te zetten, en is naarstig op zoek naar een goede vervanger.

Uiteraard probeert ze dat bij haar eigen kleinzoon, Noud Alberts. Hij blijkt echter niet geschikt: hij staat z’n mannetje niet en de kinderen lopen over hem heen. Sjoerd heeft de kinderen beter in de hand, maar is, onder andere gezien zijn leeftijd, toch niet de beste sint die Laura zich bedenken kan. Rik is als sportman misschien iets te energiek om zich voor te doen als oude goedheiligman. Ook Bing voldoet niet helemaal aan Laura’s verwachtingen.

Na veel wikken en wegen, besluit Laura niet verder te zoeken. Meerdijk heeft volgens haar maar één goede sint en niemand kan aan Jef tippen. Ze overweegt de traditie te schrappen en geen Sinterklaas te vieren. Maar… op 5 december staat haar een verrassing te wachten… zou het dan toch..?


Vorige artikel
De Lama’s komen weer bij elkaar
Volgende artikel
Robert ten Brink wordt weer Cupido

Advertentie

Nieuwsarchief


Poll

  • Val jij wel eens in slaap voor de tv?