TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


2017 belooft nu al een goed jaar te worden! Bijna negen jaar na de laatste aflevering van De Lama’s, besluiten Jeroen van Koningsbrugge, Ruben van der Meer, Ruben Nicolai en Tijl Beckand komen samen met presentator Patrick Lodiers weer bij elkaar in het Ziggo Dome.

In 2008 besloten de programmamakers dat het beter was om op het hoogtepunt van de improvisatieshow te stoppen, tot groot verdriet van vele lamafans. De improvisatoren kregen daarmee ook de mogelijkheid om zichzelf verder te ontwikkelen in de televisiewereld. Tijl en Jeroen hebben stappen gemaakt in de muziekwereld, terwijl Ruben Nicolaï zich ontplooide als presentator. Andere Ruben heeft geschitterd in veel komische shows.

Maar ook in hun nieuwe werk is gebleken dat de mannen hun hilariteit niet kwijt zijn geraakt; ze weten snel scherpe en grappige reacties te geven. Ze zullen vast niet veel oefening nodig hebben om hun oude show weer op te pakken. Toch moeten fans nog wel even geduld hebben. De Lama’s zullen hun optreden pas ergens in december volgend jaar geven.


Vorige artikel
BN’ers bemoeien zich met filmpje Sylva..
Volgende artikel
Meerdijk zoekt Sint

Advertentie

Nieuwsarchief


Poll

  • Wanneer settel jij je voor de tv?