TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Dat Sylvana Simons de gemoederen al een tijdje flink bezighoudt, is niets nieuws. Door haar betrokkenheid bij de anti-zwarte pietenclub heeft ze zich niet populair gemaakt en ze wordt bedreigd. Onlangs verscheen een filmpje waarin ze gelyncht aan een boom hangt. Dit gaat de meeste BN’ers te ver, maar of het verstandig is om zich hierover uit te laten, is nog maar de vraag. Andere TV-persoonlijkheden worden meegezogen in de heisa zodra ze zich bemoeien met het verhaal.

Simons krijgt vele bedreigingen, en omdat Humberto Tan aangaf dat hij vindt dat dit veel te ver gaat, krijgt ook hij nu dreigementen aan zijn adres. Hij heeft zelfs extra beveiliging nodig omdat hij Sylvana in bescherming wil nemen. Ook Sywert van Lienden, bekend van De Wereld Draait Door, komt in de problemen door een onhandige tweet over Sylvana. Hij impliceerde dat de bedreigingen gericht tegen Sylvana geen uiting zijn van racisme, omdat ook blanke mensen bedreigingen krijgen als ze iets op TV zeggen waar men het niet mee eens is. Daarop vroegen veel twitteraars zich af of hij de bedreigingen goedkeurt, en van Lienden werd uitgemaakt voor racist.

DJ Patrick Kicken zoekt de gevarenzone op door te denken dat Simons zelf het beruchte filmpje heeft gemaakt om zo de zogenaamde racismekaart te kunnen spelen. Dat stuit op veel weerstand bij zijn volgers.


Vorige artikel
Maxime binnenkort terug in GTST
Volgende artikel
De Lama’s komen weer bij elkaar

Advertentie

Nieuwsarchief


Poll

  • Val jij wel eens in slaap voor de tv?