TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Vanaf eind november zal Net 5 een vernieuwde versie gaan uitzenden van de populaire talentenjacht voor koks; MasterChef. In de hernieuwde versie zullen in plaats van volwassen kandidaten, kinderen tussen de acht en twaalf jaar plaatsnemen achter de keukenblokken van het programma.

Het programma draait als talentenjacht om degene die zich als beste amateurkok kan onderscheiden om zodoende een eigen kookboek en een bedrag van 25.000 euro te winnen. In verschillende ronden krijgen de kandidaten te maken met het maken van gerechten op verzoek, voor een deskundige en het maken van gerechten binnen een afgesproken tijd.

Junior MasterChef zal net als bij de volwassenenversie gepresenteerd worden door Renate Verbaan. De jury wordt in de verschillende ronden gevormd door culinair journalist Alain Caron en sterrenkok Peter Lute. In de aflevering komen zij zo onder anderen de 12-jarige Quinten en de 8-jarige Bo tegen.

In de juniorenversie van MasterChef wordt er in plaats van voor een cheque en een kookboek, gestreden om de titel van Junior MasterChef van Nederland en een jaar lang gratis toegang tot Disneyland Parijs.

Junior MasterChef zal vanaf 28 november iedere werkdag om 18.30 uur worden uitgezonden op Net 5.


Vorige artikel
Televizierring voor Voetbal International
Volgende artikel
Gordon krijgt eigen talkshow

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...