TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Een of meerdere onbekenden dreigen presentatrice Linda de Mol en haar kinderen wat aan te doen. Dit hebben deze of genen per brief gedaan, gestuurd naar televisiemagnaat John de Mol, haar broer. In deze brief wordt verzocht een groot geldbedrag over te maken en daarmee vervelende dingen te voorkomen.

Dreigbrief

Nu zal het vaker gebeuren dat bn'ers een boze brief krijgen opgestuurd of stalkers in hun buurt hebben lopen, maar in dit geval lijkt er meer aan de hand. “Deze familie is als bekende Nederlanders echt wel wat gewend, maar het duurt nu al een jaar en het moet nu stoppen,” zo zegt een woordvoerder van de politie tegen het AD. “En we hebben ook aanknopingspunten waardoor we denken dat dat mogelijk is.”

Maatregelen

De presentatrice van Ik Hou van Holland en Linda's Zomerweek wil geen commentaar geven. “Linda praat liever niet over privézaken,” zo zegt haar zaakwaarnemer tegen de krant. Maar eerdere gebeurtenissen geven aan dat er al langer wat speelde. Zo werden vorig jaar bewakingscamera's geïnstalleerd en zou er een recherchebureau zijn ingeschakeld.

De twee televisiegiganten trekken met hun bekendheid en vermogen schijnbaar mensen aan die hiervan willen profiteren. Linda de Mol heeft een geschat vermogen van 24 miljoen euro, waar broer John de Mol rond moet komen van 1,9 miljard euro.


Vorige artikel
New kid in town
Volgende artikel
Over Mijn Lijk start weer

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...