TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Het gaat druk worden op de late avond. Na RTL Late Night op RTL4 en Pauw op NPO1, gaat nu ook SBS6 zich mengen in de strijd om de opblijvende televisiekijker. De zender denkt er aan om de late uitzending van Shownieuws om te bouwen tot een kijkcijferkanon. Zenderbaas Remco van Westerloo is optimistisch.

Handig

In Metro meent Westerloo dat er met enige slimmigheid altijd ruimte is voor een nieuwe programma's op een druk tijdstip. "RTL is vorig jaar heel handig ingesprongen op een moment dat Pauw en Witteman eindig was. Shownieuws doet het momenteel niet onverdienstelijk, maar op termijn moeten wij daar wel een antwoord op gaan formuleren." Daarmee geeft hij ook aan met SBS6 na jaren van achteruitgang nu weer vooruit wil.

Kopie

Dit betekent niet dat SBS6 hetzelfde gaat doen als NPO1 en RTL4. Andermaal Westerloo: "Gaan wij ook zo'n praatprogramma maken met gasten, dan vissen we in dezelfde vijver als Pauw en RTL Late Night en hebben wij enige achterstand. We zullen dus iets anders moeten bedenken of, en we zitten denk ik al meer op dat spoor, Shownieuws verder onderscheiden.” Hij wil dit met zijn, naar eigen zeggen, ervaren team goed aan werken. “Ik denk dat we er volgend jaar wat van terug gaan zien”


Vorige artikel
Nederland is een zender rijker
Volgende artikel
De Mol bedreigd

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...