TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Na maar liefst een kwart eeuw komt er een einde aan de originele Ridge Forrester in de Amerikaanse soap The Bold and the Beautiful. De acteur die in het echte leven als Ronn Moss door het leven gaat, had er geen zin meer in. “Dit was de druppel, nu kom ik nooit meer terug.”

Contractbespreking

Moss werd aan het denken gezet toen hij zijn dienstverband bij The Bold moest verlengen. Televizier citeert hem over het verloop van zijn besluit. “De contractbesprekingen kwamen er weer aan en ik dacht ineens: hoe vaak heb ik dit al gedaan? Daarbij kreeg ik zo veel tekens dat ik wat anders moest doen, die kon ik niet negeren.” Na 25 jaar was het voor Moss tijd voor iets anders. Zijn rol is inmiddels overgenomen door een andere acteur.

Fans

Het is voor de fans van de serie natuurlijk niet leuk als een populaire acteur verdwijnt. “Nu lijkt het net alsof ik mijn fans in de steek laat,” zo denkt de acteur hardop. “Terwijl zij juist de reden waren dat ik dit werk zo lang heb gedaan. Voor mij voelt deze beslissing als een wedergeboorte.” Geen Ridge meer, maar wat dan? “Ik ga weer optreden met mijn band Player, heb een eigen website, Ronn's Garage, waarvoor ik interessante mensen interview en ik wil graag in films spelen.”


Vorige artikel
Jubileum voor De Lama's
Volgende artikel
Eindelijk een andere rol

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...