TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Na jaren van televisie te zijn geweest keren De Lama's terug. Eenmalig, dat wel, maar dat maakt de pret er niet minder om voor de fans van het populaire improvisatieprogramma van BNN. De aflevering wordt een compilatie van oude, niet eerder uitgezonden, beelden.

Uitgelekt

Tijl Beckand heeft dit deze woensdag in RTL Boulevard publiekelijk gemaakt, nadat het in kleine kring al was uitgelekt. Dit had de grappenmaker/ presentator niet verwacht. "We waren nogal verrast dat dit nieuws zo snel uitlekte,” zo bekent hij bij het roddelprogramma. “Want we zaten gisteren voor het eerst met elkaar om de aflevering te gaan bespreken. Het geheimhouden van het nieuws is dus niet gelukt."

Nog nooit vertoond

Beckand schemert al een beetje door hoe de aflevering wordt opgebouwd. "We gaan terugblikken, veel niet eerder vertoond materiaal laten zien.” Maar ook andere beelden komen langs, zo zegt hij: “Ook de auditietapes van Ruben Nicolai zullen we tonen, ga zo maar door." Er is alle reden om op dit moment een speciale aflevering te maken. Het is dit najaar tien jaar geleden dat de eerste aflevering van De Lama's werd uitgezonden. Tijl Beckand maakte hier samen met collega's Ruben Nicolai, Ruben van der Meer en Jeroen van Koningsbrugge furore mee. Wanneer het wordt uitgezonden is niet bekend.


Vorige artikel
Arie de kast uit
Volgende artikel
Afscheid na 25 jaar 'soapie'

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...