TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Maandag pakt televisiezender Fox uit met de film Unforgiven. Deze Western met topacteurs als Gene Hackman, Clint Eastwood en Morgan Freeman won in 1992 vier Oscars en was voor meerdere genomineerd. Het verhaal gaat over het Wilde Westen, wraak en avontuur, maar om het nou een typische 'Clint Eastwood'-western te noemen...

Verminkt

Het stadje Big Whiskey wordt opgeschrikt wanneer een prostituee wordt verminkt in haar gezicht. Het slachtoffer van deze daad, Strawberry Alice, wordt geholpen door de andere vrouwen die in de dienstverlening zitten. Zij leggen geld bij elkaar en zetten een prijs op het hoofd van de dader, een lokale paardenfokker.

Uiteraard zijn er in het wilde westen wel wat vrije jongens, premiejagers, te vinden die wat geld willen verdienen door iemand een lesje te leren. Zo biedt Schofield Kid (Jaimz Woolvett) zich succesvol aan bij de dames om dit klusje te klaren. Samen met William Munny (Clint Eastwood) en Ned Logan (Morgan Freeman) gaan ze op pad.

Laatste keer

Munny is een zware jongen die zich eigenlijk had laten omscholen als boer, maar hij laat zich toch overhalen door het geld dat Schofield Kid kan bieden. Hij is niet de ijzeren held die je in veel westerns ziet, maar een arme boer die terugvalt in oude, slechte gewoontes. Voor het goede doel, dat weer wel. Unforgiven is maandag 22 september te zien op Fox. De film begint om 22.00 uur.


Vorige artikel
Weerman herstelt redelijk
Volgende artikel
Arie de kast uit

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...