TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Margreet Spijker heeft lange tijd moeite gehad met haar ontslag bij het RTL Nieuws. De nieuwspresentatrice heeft zelfs professionele hulp gehad, nadat ze afgelopen februari uit het niets werd ontslagen door haar werkgever. “Ben ik te oud voor de televisie?”, vroeg ze zich af. WNL vond van niet en trok haar aan.

RTL Nieuws

Het was een paar maanden geleden een onprettige verrassing toen haar RTL aangaf niet door te willen met Spijker. De reden daarvoor is vooralsnog onbekend. “Ik weet nog niet waarom ik weg moest,” zegt ze tegen het AD. “Aan je presentatie lag het niet, want dat grensde aan perfectie, zei de hoofdredacteur. Daarna heb ik nooit meer iets van hem gehoord. Ook geen felicitaties met mijn nieuwe baan.''

Eerste werkdag

Want die heeft ze nu gevonden bij WNL op Zondag, waar Spijker dit weekeinde voor het eerst mag presenteren. Ze is in de maanden daarvoor toch wel door een dalletje gegaan. Het kwam zelfs zover dat ze de psychiater bezocht. “Ik ben er serieus over gaan praten met een professional. Ja, ik belandde op de divan. Even dacht ik dat mijn carrière voorbij was.” Maar mede door haar angsten te overwinnen met bootracen, boomklimmen en abseilen is Margreet Spijker weer helemaal klaar televisie.


Vorige artikel
Ouderen veroveren Duitsland (met muziek)
Volgende artikel
Max is boos

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...