TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Aankomende zondag begint een nieuwe serie van Je Zal Het Maar Zijn. Hierin komen bekende en onbekende Nederlanders aan het woord die wat te vertellen hebben. Apen, rappers, Wilders en aliens: ze komen allemaal langs. Sophie Hilbrand zal het programma van presentatie voorzien.

Aliens

In de eerste aflevering gaat Hilbrand samen met Lange Frans naar Engeland om het buitenaardse leven te onderzoeken. Ze bezoeken onder meer graanvelden en het wereldberoemde Stonehenge, waar de rapper zal vertellen over wat hij denkt over het buitenaards leven dat ons omringt. Hierna bezoekt Sophie Hilbrand Esmay, die denkt diep contact te hebben met apen. Ook gaat ze langs bij rapper Hozny, die in het vervolg waarschijnlijk niet meer wordt uitgenodigd voor het verjaardagsfeestje van Geert Wilders.

Drijfveer

"Bijzondere verhalen van gewone mensen zijn elk jaar weer de drijfveer om dit programma te maken,” zo zegt Hilbrand op de website van BNN. “Ook dit seizoen ben ik verbaasd, geïnspireerd en verrast over de werelden waar ik soms induik. De apenliefde en de graancirkels in de eerste aflevering zijn daar meteen goede voorbeelden van.” Je Zal Het Maar Zijn is vanaf zondag 14 september elke week te zien op NPO3. De uitzending begint om 21.15 uur.


Vorige artikel
Vredestichter gaat door
Volgende artikel
Van burgertrut tot ruilobject

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...