TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Frankrijk in de 17e eeuw. Raoul zit in het leger en heeft zich verloofd met Christine. Zijn vader Athos was ook soldaat en diende met zijn mede-musketiers Portos, Aramis en D'Artagnan in het persoonlijk leger van de vader van Koning Lodewijk XIV.

Wraak

Deze koning ziet ook wat in de mooie Christine en probeert te voorkomen dat de twee in het huwelijksbootje stappen. Hij besluit Raoul naar een dusdanig gevaarlijk front te sturen dat hij er zeker van is dat hij het niet overleefd. Zijn hoop komt uit. Athos is woedend en samen met zijn oud-collega's zoekt hij een manier om wraak te nemen.

Tweeling

Aramis heeft al snel een plan gevonden. Door zijn vroegere werkzaamheden bij het koninklijk huis weet hij van het bestaan van de tweelingbroer van de koning, die in het diepste geheim zit opgesloten binnen de muren van de Bastille. Hij is ongewenst verklaard en is -om herkenning te voorkomen- met een ijzeren masker weggestopt in de gevangenis.

Wanneer dit bekend wordt zal het een groot gevaar opleveren voor de troon van de huidige koning. Zal het de musketiers lukken hem te bevrijden? The Man in the Iron Mask wordt maandag 8 september om 23.00 uur op Net5.


Vorige artikel
Even voorstellen..
Volgende artikel
Vredestichter gaat door

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...