TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Piers Morgan vertrekt na vier jaar bij CNN. Dit maakte de Britse presentator dinsdag bekend. Op de Amerikaanse nieuwszender had Morgan zijn eigen televisieprogramma, Piers Morgan Live, dat begin dit jaar stopte. Een aanbod van losse opdrachten sloeg hij af.

Vertrek

"CNN-baas Jeff Zucker bood me een contract van twee jaar aan voor veertig interviews," zo vertelt over zijn toekomstmogelijkheden bij CNN. "Maar na goed te hebben nagedacht, heb ik besloten dit niet te doen," zo citeert Nu.nl zijn Twitteraccount. Ondanks dat gaat hij niet met een slecht gevoel weg uit Amerika. "Ik heb het vier jaar lang enorm naar mijn zin gehad bij CNN en ik heb groot respect voor Jeff en alle mensen die er werken. Geweldig bedrijf, geweldige zender",

Staking

Terug naar eigen land brengt weinig baankansen, zo lijkt het voor Piers Morgan. Want bij een ander buitenlands instituut -de BBC- moeten er mensen gedwongen hun baan opzeggen. Bij de Britten gaan medewerkers zelfs staken om een ontslaggolf van 415 collega's te voorkomen. Dit betreft mensen die werken op de nieuwstak van de nationale radio- en televisiegrootmacht. Binnenkort gaan de vakbonden en de BBC met elkaar in gesprek om tot een oplossing te gaan komen.


Vorige artikel
Na jaren eens een weekend vrij
Volgende artikel
Ruud de Wild als dode kaasboer?

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...