TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Na maar liefst 15 jaar stoppen Carlo Boszhard en Irene Moors na dit seizoen met Life 4 You, zo maakte het duo deze week bekend. In hun programma gaven ze zondag tekst en uitleg over hun besluit. “Op een gegeven moment heb je er alles uitgehaald wat erin zit.”

Jubileum

“Er is een lang proces aan vooraf gegaan, dan komt er zo'n jaar, het jubileum. We doen het nu al 15 jaar,” citeert het AD Irene Moors.Tijd voor haar om na te denken over haar toekomst en het besluit te maken om stoppen. Collega Boszhard vindt het toch jammer dat er een einde komt aan hun samenwerking. “We moeten het niet 'for granted' nemen dat we samen een programma mogen doen. Het kan zomaar gebeuren dat ik straks niet meer met je aan tafel zit, dan zou ik je enorm missen. Je weet het maar nooit hoe het gaat met televisie.”

Weekend

Irene Moors kijkt al uit na wat vrije tijd, die ze aan haar kroost zal besteden. “Het is natuurlijk wel lekker,” zo geeft ze toe. “Ik heb 25 jaar in het weekend gewerkt en nu wil ik meemaken hoe het is om zondag thuis bij de kinderen te zijn.” Aan het einde van het seizoen, op 31 mei volgend jaar, dan is de laatste aflevering van Life 4 You.


Vorige artikel
Seks, aids en musicals met Filemon
Volgende artikel
Bekend gezicht verlaat CNN

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...