TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Vanaf maandag stuurt BNN Filemon Wesselink weer op pad voor een nieuwe reeks van De Week van Filemon. Acht weken lang zal hij bekend Nederland opzoeken om meer over hun leven te weten te komen. Kim Holland is het eerste slachtoffer.

Seksboot

In de omgeving waar Kim Holland zich in bevindt, geven ze niet om een stukje textiel meer of minder. Filemon bezoekt de 'koningin van de polderporno' dan ook op een typisch moment: tijdens de opname van een seksfilm op een boot. Voor een volledig beeld van Yvonne Meulendijk-van Zelderen, want zo heet Kim Holland in het echt, zoekt de BNN'er haar ook op op haar Spaanse vakantieadres en tijdens het opleiden van nieuwe 'actrices'.

Aids

Ook René Froger, Peter Jan Rens, Peter Klashorst en Albert Verlinde kunnen de komende weken een bezoekje verwachten van Filemon. De laatstgenoemde zoekt hij op in aanloop op de première van zijn musical Showgirls. Met kunstschilder Klashorst praat hij over aids en welke invloed dat heeft op zijn leven.

“Het blijft boeiend om je zo erg in iemand anders leven te verdiepen. Een mooie manier om ook je eigen leven beter te leren begrijpen. Dit programma heeft nog nooit als werk gevoeld,” zo zegt Filemon op de website van zijn omroep. De Week van Filemon is vanaf 1 september acht wekelijkse afleveringen lang te zien op maandag om 21.55 uur bij BNN op NPO 3.


Vorige artikel
Jan Smit en Gerard Joling gouden duo
Volgende artikel
Na jaren eens een weekend vrij

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...