TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Zaterdag start SBS6 met het programma Beat It, een combinatie van een spelshow en een zangwedstrijd. Jan Smit en Gerard Joling proberen hier de slechtste zangers op zo'n spectaculaire manier weg te werken. Wees eerlijk, heb je nooit een taart tegen zanger Herman willen aangooien?

Grote lol

Zet Gerard Joling in een tv-programma en je bent er van verzekerd van de nodige lachsalvo's, maar kennelijk valt Jan Smit ook goed in het pulletje. "We zitten lekker te dollen, het is één groot feest", vertelt de oudste van de twee aan Spits. "In het spel zijn we concurrenten, maar daarbuiten zijn we gewoon lekker grappen aan het maken. Al willen we wel allebei graag winnen, hoor." Smit is het er mee eens. "Maar Gerard is wel wat sneller dan ik op het gebied van humor, hij is echt een grappenkanon". "

Uitstapje

Eigenlijk staat de Volendammer op de loonlijst van de TROS, maar toch mag Jan Smit op komen draven in het SBS6-programma. "Ik heb uitgelegd dat het me ontzettend leuk lijkt om dit met Gerard te doen", vertelt de zanger. De reden dat het mag is het krediet dat hij heeft opgebouwd bij de omroep. "Omdat ik altijd trouw ben geweest aan de TROS, vonden ze het prima als ik dit programma zou gaan maken." Volgend jaar nog een keer naar de commerciëlen? Joling zou het leuk vinden: "Het zou natuurlijk zomaar een succes kunnen worden. Dan zouden we het kunnen gaan herhalen." Beat it is zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6.


Vorige artikel
Lama wordt psychiater
Volgende artikel
Seks, aids en musicals met Filemon

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...