TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Beetje bij beetje komt Hilversum weer uit zijn zomerslaap. Programma's en presentatoren keren terug naar hun dagelijkse routine. Na zeven weken van televisie te zijn geweest schuift Albert Verlinden komende week weer aan bij 'zijn' RTL Boulevard. Terug naar showbizz, roddel en achterklap. Of zoals hij het zelf zegt: “Vanaf maandag: de bitch is back.”

Zin

“Ik kan niet wachten om weer te beginnen," laat Verlinde weten in een promo van zijn programma. Hij kan niet wachten om het kenmerkende trompetgeschal weer te horen. “Ik heb er zo'n zin in, en de mensen ook volgens mij. Tenminste: heel veel mensen op straat en in de supermarkt in de rij zeggen allemaal 'wanneer ben je er weer? Nou mag het wel weer.'”

Om te beginnen zal Verlinde maandag heel Nederland op de hoogte brengen van wat hij heeft uitgespookt tijdens zijn vakantie, waar hij het “heerlijk naar zijn zin heeft gehad”.

Van start

En zo is Verlinde er eerder bij dan sommige van zijn collega's. De Wereld Draait Door, waar presentator en grootverdiener Matthijs van Nieuwkerk al sinds 23 mei thuis zit, zal op 1 september weer beginnen op NPO1. Dit geldt ook voor andere programma's. Pownews -op het derde staatskanaal- zal vanaf deze dag ook weer te zien zijn.


Vorige artikel
Sprookjesachtige kijkcijfers Paul de Leeuw
Volgende artikel
Geen vrienden met gehandicapten

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...