TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Roodkapje, het nieuwe programma van Paul de Leeuw, heeft verrassend goed gescoord. De spelshow met de gasten Humberto Tan, Daphne Bunskoek en Toprak Yalçiner trok zaterdagavond maar liefst 1,2 miljoen kijkers. Ondanks het goede rapport kon niet iedereen het programma waarderen. “Daar gaat 't mooie sprookje.”

Tenenkrommend

Door middel van een spel moeten de BN'ers, die elk een familielid meenemen, er achterkomen wie Roodkapje is. Maar tussen dit groot aantal kijkers op RTL4 zaten niet alleen maar fans. Op Twitter vond het AD een paar treffende reacties op het programma. “Wat een melige ongein. Zo ziet een dieptepunt en een overdatum eruit. Tenenkrommend,” zo zegt een kijker. “Hoe slecht, echt geschreeuw zonder humor, brrr. Niets origineels, is al meer gedaan,” zo schrijft een ander.

Kijkcijfers

Zelf had De Leeuw niet gedacht boven een miljoen kijkers te trekken, maar eerder tussen de 600 en 800 duizend. Deels komt zijn voorzichtige voorspelling door het tijdstip van uitzenden, dat met 22.00 uur niet ideaal was. Maar misschien had hij ook het gebrek aan concurrentie in het beginnende televisieseizoen onderschat. In ieder geval kent De Leeuw zijn plaats.''Laat mij nog maar even op het bijpodium. De echte grote spelers zijn toch talentenjachten en familieshows. Daar hoort Roodkapje niet bij," zo zegt hij op de website van RTL.


Vorige artikel
'Eerder opnemen is prima'
Volgende artikel
Roddelkoning keert terug

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...