TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Linda's Zomerweek is weer aan de gang. Althans, nu wordt het programma van Linda de Mol uitgezonden. Media-deskundige Marianne Zwagerman en en Paul van der Lugt, directeur van RTV Utrecht, spreken hierover op Radio 1.

Opgenomen

Van der Lugt reageert op de kritiek dat het geen live talkshow is. Hij noemt het onzin. ”Er zijn zoveel programma's die maanden van tevoren worden opgenomen en als actueel worden gepresenteerd. Zolang als het niet opvalt, dan is het toch goed?” Zwagerman is het hier mee eens en wijst op andere vormen van media: “De talkshow is een verlengstuk van het tijdschrift en daar beginnen ze in april al de kerstspecial te maken.”

Ditjes en datjes

Ook door het type gesprekken maakt een latere uitzenddatum niet uit. Van der Lugt noemt het gesprek met de minister van Onderwijs als voorbeeld. “Dat Jet Bussemaker vertelt over de blind date met haar huidige man, dan heeft dat een soort -ik wil het net niet noemen- eeuwigheidswaarde.” Zwagerman vindt het ook leuk om wat luchtige gesprekken te horen met politici. “Natuurlijk, we willen toch ook de persoonlijke dingen van de minister weten. Er zijn al genoeg programma's waar ze het over haar werk kan hebben.”


Vorige artikel
Deelnemer Expeditie Robinson onwel
Volgende artikel
Sprookjesachtige kijkcijfers Paul de Leeuw

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...