TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Coosje Smid moet gedwongen stoppen met Expeditie Robinson. De actrice en zangeres, tevens dochter van Ernst Daniel, werd onwel tijdens de opnames van het RTL5-programma en moest van de dokter terug naar Nederland.

Aanstelleritis

Tijdens een boottocht voelde Smid zich opeens niet meer goed, zo beschrijft ze op AD.nl. “Ik kreeg druk op de borst en had pijn. Het was beslist geen aanstelleritis,” oordeelt ze. “Aanvankelijk wuifde ik de klachten weg. Ik dacht dat het stress was, of dat het kwam door de warmte of omdat we zo ver van huis waren. Maar het was echt mijn lijf.” Teamgenoot en olympisch zeilster Lobke Berkhout nam geen risico en waarschuwde vervolgens een dokter.

Vliegtuig

Na een medisch onderzoek verbood de arts verdere deelname. Het vroegtijdig vertrek was een teleurstelling, zo zegt Smid. “Maar als de dokter het zegt, dan is het niet aan mij anders te beslissen. Ik kon hoog of laag springen, maar het was niet anders.” Nu zal ze thuis op de bank zitten, in plaats van op het tropische eiland. “Ik kreeg de juiste medicatie en mocht na een paar dagen terugvliegen naar Nederland.”

Expeditie Robinson wordt opgenomen in de Filippijnen, waar de temperatuur tot vijftig graden kan oplopen. Het programma is vanaf 4 september te zien op RTL5.


Vorige artikel
Verslaggever eet buiten de deur
Volgende artikel
'Eerder opnemen is prima'

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...