TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Victoria Koblenko stopt met het presenteren van Spuiten en Slikken. Dat laat de omroep weten aan NU.nl. Hiermee komt alweer na één seizoen een einde aan de samenwerking tussen de presentatrice en het BNN-programma. Koblenko gaat zich nu bezighouden met acteren in het buitenland.

Experiment

Het was vooraf bij de omroep bekend dat Koblenko geen zekerheidje was als presentator, zo geeft het nu toe: "BNN en Victoria zijn vorig seizoen samen een experiment aangegaan,” zo laat een woordvoerder weten. “We zijn beide tot de conclusie gekomen dat het een heerlijke flirt was maar geen vaste verkering kon worden. Het nieuwe duo is daarom Geraldine en Tim." Wijzend op Tim Hofman en Geraldine Kemper.

Stoer

Hofman voorspelt een goed Spuiten en Slikken-jaar: "Het wordt een tof seizoen met bijzondere verhalen,” zo zegt hij. “Om er alvast één weg te geven: we krijgen een 26-jarige jongen met aids aan tafel. Erg stoer vind ik dat, als je daarover komt vertellen. Dat Geraldine en ik nu een duo vormen is natuurlijk ook om over naar huis te schrijven. Zin in!"

Zijn collega is het daar volmondig mee eens: "Met je fijnste collega's een programma mogen maken over seks en drugs, dat is toch fantastisch!"


Vorige artikel
"Naamsverandering te verdedigen"
Volgende artikel
Verslaggever eet buiten de deur

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...