TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Hoewel hij in Nederland alweer tien jaar van televisie is, weet Jerry Springer nog niet van stoppen. Zijn show is in Amerika alweer toe aan het 24e seizoen en er lopen meer projecten. Want vanaf aankomende zondag start hij het programma Tabloid op misdaadzender ID, dat ook in ons land een kanaal heeft.

Spraakmakend

Het zal even wennen zijn om Springer (70) te zien zonder schreeuwende gasten die stoelen naar elkaar gooien. In Metro beschrijft de presentator wat hij gaat doen. "Het gaat over spraakmakende crimeverhalen van twintig, dertig of soms veertig jaar geleden, waar de tabloids destijds vol mee stonden, maar die een nieuwe generatie nog helemaal niet kent,” zo citeert de krant. “Maar hoe oud ze ook zijn, het blijven fascinerende verhalen."

Passend

Jerry Springer, die later dit jaar ook bij College Tour zal aanschuiven, zegt geschikt te zijn om rustig met de betrokkenen van de misdrijven te kunnen praten. "Ik denk dat ze dit programma bij mij vonden passen omdat ik de laatste kwart eeuw weinig anders heb gedaan dan interviews met mensen met de meest uiteenlopende levensverhalen. Al zijn die in de meeste gevallen, hoe bijzonder ook, niet crimineel en de mensen over wie het in Tabloid gaat wel."


Vorige artikel
Burenruzie bij SBS6
Volgende artikel
"Naamsverandering te verdedigen"

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...