TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


De Britse televisiezender Channel 4 is in opspraak geraakt na een nieuwsitem over de dood van acteur Robin Williams. Hierin liet het een fragment zien uit de film Good Morning Vietnam, waarin Williams roept: "Waarom pakken ze geen touw en hangen ze me op?" Pijnlijk, aangezien hij maandag door ophanging om het leven kwam.

Excuses

Channel 4 zag zich genoodzaakt sorry te zeggen voor het uitzenden van het fragment uit de film. "We willen excuses aanbieden voor de ongepaste scène uit Good Morning, Vietnam in de programmering van vanavond,” zo citeert De Telegraaf. “Het is nooit onze bedoeling geweest om iemand te kwetsen."

Maar ondanks de excuses vragen zich veel kijkers af hoe dit had kunnen gebeuren. “Van alle fragmenten die er van hem beschikbaar zijn kiezen jullie uitgerekend deze?”, zo vroeg een twitteraar zich verontwaardigd af.

Koning Midas

Eerder was er al een andere opvallende gebeurtenis omtrent Williams op de Britse televisie. Een paar minuten voordat maandagavond zijn overlijden bekend werd, zond BBC 3 een uitzending van Family Guy uit, waarin de acteur een prominente rol in speelde. Alles wat Peter Griffin, de hoofdrolspeler van de tekenfilm, aanraakte veranderde in Robin Williams. Dit dreef Griffin bijna tot het plegen van zelfmoord.


Vorige artikel
Haastige spoed...
Volgende artikel
Burenruzie bij SBS6

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...