TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Hij geeft niet zoveel om vrouwen, een vrijgezellenleven is ook goed. Ook al is hij veertig jaar en dringt zijn vader er regelmatig op aan om een partner te zoeken. The Heartbreak Kid is het verhaal van iemand die vind wat hij niet zoekt. De romantische komedie is woensdagavond te zien op RTL5.

Gestolen tas

Toeval kan leiden tot wat moois, zo blijkt soms. De handtas van een voorbijlopende vrouw wordt geroofd en bij wijze van een goede daad probeert Eddie de dief tegen te houden. Dit lukt weliswaar niet, maar het maakt toch een goede indruk op Lila, de vrouw wier tas het is. Enkele dagen later staat ze 'toevallig' in de winkel waar Eddie werkt: sindsdien daten ze voor zes weken.

Te mooi

Dan trouwen de twee. Dat is best snel, maar dit voorkomt dat Lila voor twee jaar in Rotterdam moet gaan werken en duizenden kilometers van haar geliefde zal wonen. Maar eenmaal op huwelijksreis in Mexico blijkt hij zich misschien wat haastig te hebben gebonden. Want kent hij Lila wel goed? En wat als Eddie een andere vrouw leert kennen?

The Heartbreak Kid is woensdag 13 augustus te zien om 20.30 uur op RTL5.


Vorige artikel
Voetbalprogramma nu echt over voetbal
Volgende artikel
Pijnlijke blunder tv-zender

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...