TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Jan de Hoop staat vandaag in het zonnetje. De nieuwslezer is vandaag 25 jaar in dienst van het RTL Ontbijtnieuws en dat moet gevierd worden. Zijn werkgever maakte een compilatie van zijn leukste fragmenten en radiostation Qmusic huurde vanochtend zelfs een fanfare in.

Dankbaar

De Hoop was blij verrast door de 'Ik ben ook dankbaar voor alle kijkers, het is leuk dat ze zo betrokken zijn. Ik krijg al veel felicitaties binnen via Twitter,” zo zei de cultpresentator op AD.nl. “Ik ben trots dat ik al zo lang mijn bijdrage lever aan het RTL Ontbijtnieuws. Het is elke keer weer een feest om samen met de hechte redactie de nieuwsuitzendingen samen te stellen en te presenteren.”

Pratende pop

Hoofdredacteur Harm Taselaar heeft niets dan lof voor de jubilaris: “Ik vind Jan, naast een iconische presentator, ook een hele goede nieuwspresentator. Hij is in staat om op zijn geheel eigen wijze miljoenen mensen op een uitstekende wijze bij te praten.” Dit heeft effect op hoe de kijker het nieuws ziet. “Als Jan het nieuws leest, komt het echt binnen. Je wilt naar hem kijken en je wilt naar hem luisteren. Hij informeert een kijker, Jan doet aan informatie-overdracht. En dat onderscheidt een goede nieuwslezer van een pratende pop.”


Vorige artikel
Atsma voorzichtig met Downsyndroom
Volgende artikel
Opereren met een zaag

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...