TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Vergeet Patty Brard of het jawoord van Jokertje. Nederland krijgt nu een écht televisiehuwelijk. Ruud heeft Billy, die hij tijdens Utopia leerde kennen, zondagmiddag ten huwelijk gevraagd. De trouwerij wordt op televisie uitgezonden.

Vliegtuig

Billy had geen flauw idee wat er aan de hand was toen ze door haar mede-Utopiaan Vanessa naar een weiland werd geleid. Met een blinddoek om kon ze aanschuiven aan een tafel waar de champagne en vriend Ruud al klaarstonden. De koeien om haar heen keken toe, toen een vliegtuig over het terrein vloog met het spandoek: "Billy, Ruud wil je wat vragen."

Een grap

Tegen beter weten in riep ze nog dat het een een grap was, maar voor Billy het wist knielde haar vriend al voor haar neer: "Lieverd, jij bent heel bijzonder voor mij,” zei hij. “En we zijn hier op deze mooie plek. Wil je met me trouwen?'' Billy stemde enthousiast in, maar wist verder niets te melden toen ze een verlovingsring kreeg aangereikt: "Ik weet niet hoe die om moet, ik ben helemaal zenuwachtig. Ik ben helemaal in shock ik weet niet wat ik moet zeggen," stamelde ze.

Het is de bedoeling dat het verloofde stel op het Utopia-terrein elkaar het ja-woord geeft. Ruud heeft aangekondigd om maar liefst 400 mensen uit te nodigen.


Vorige artikel
Lingo-kijkers zappen niet
Volgende artikel
Weinig fortuin aan het rad

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...