TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Net zoals voetballers maken ook de mensen van de televisie hun transfers. Verslaggever Danny Ghosen bijvoorbeeld. Hij maakt per 1 oktober de overstap van Powned naar de Evangelische Omroep. Ghosen is na Jojanneke van den Berge (RTL4) en Jan Versteegh (BNN) alweer de derde presentator die binnen een jaar tijd vertrekt bij Powned.

Mooie stap

Voor de jonge omroep werkte Ghosen aan het Pownews en aan Powlitie. Hierbij ging de kleine verslaggever vaak de confrontatie aan met zijn onderwerp. Afgelopen oktober werd hij zelfs tijdens een reportage geslagen door een diplomaat uit Angola.

Ghosen is blij met zijn overstap. "Ik ben ontzettend enthousiast om aan de slag te gaan bij de EO. Ik heb veel zin in deze nieuwe stap in mijn carrière bij deze mooie omroep," zo zegt hij op de website van de christelijke omroep. Hij zal voor het programma 3Onderzoekt reportages gaan maken.

Uitglijder

Iemand die al langer bij de EO werkt is Andries Knevel. Ook hij is in het nieuws gekomen, maar dan negatief. De ervaren presentator vroeg een nabestaande wat de staat van het lichaam van het MH17-slachtoffer zou zijn. Na woedende reacties en wellicht wat bezinning, liet Knevel op Twitter weten dat het hem spijt. “Ik heb in het gesprek van vanavond met Leonie, zus van de omgekomen Erik een vraag gesteld die niet gepast was. Dat spijt mij zeer.”


Vorige artikel
Groeten aan Max
Volgende artikel
Ali B. vertrekt naar Marokko

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...