TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Presentator Sybrand Niessen is momenteel hard aan het werk, terwijl zijn collega's bij de publieke omroep al maanden op het strand liggen. Hoewel het MAX-gezicht druk bezig is met twee vakantieprogramma's, zie hij kans ook zelf even naar het buitenland te vertrekken. “Tussen de bedrijven door, want vanaf september begint Tijd voor Max weer en ik móet er echt even tussenuit"

Dichtbij

Tegen het AD zegt hij maandag binnenkort naar Italië te vertrekken. “Ik ga nooit te ver weg. Mocht het nodig zijn voor Groeten van Max, omdat er iets actueels gebeurt, kan ik binnen een paar uur terug zijn,” aldus de plichtsgetrouwe presentator.

Lekker eten

Als presentator van Groeten van Max en vooral Droomhuis Gezocht is het wel leuk om te weten waar Niessen in de zomer verblijft. Een eigen droomhuis heeft hij in ieder geval niet. “Mensen staan er helemaal niet bij stil hoeveel onderhoud je moet plegen. Een lekkende kraan, het gras maaien als je er maanden niet bent geweest. Dat is een last waar ik niet op zit te wachten.”

“En dus wordt het een huisje huren. Lekker wandelen, eten. En tijd voor een goed boek en een glas wijn. En ook de kinderen komen langs. Ik kan niet wachten.”


Vorige artikel
Vermist vermist?
Volgende artikel
Danny Ghosen naar EO

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...