TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Het Voetbal International met auto's, het Top Gear van de lage landen. Met RTL Autovisie start de gelijknamige zender binnenkort met een nieuw autoprogramma. Onafhankelijk, nieuwsgevend en met mooie auto's. Althans dat zeggen ze zelf. Op 5 september klinkt het startschot.

Samenwerking

Het programma is ontstaan uit een samenwerking tussen Autovisie en RTL7. Het is voor de programmadirecteur van deze zender, Marco Louwerens, een wens die in vervulling gaat. Hij blikt op Telegraaf.nl vooruit. “Zo doen we aan 'fact checking'. We bekijken onder meer of de auto-industrie waarmaakt wat wordt beloofd in de vaak ronkende advertenties,” zo zegt hij.

“Verder kijken we met welke voertuigen ons publiek naar de studio is gekomen. Natuurlijk gaan we ook likkebaardend rijden in de meest extreme supercars. En we kiezen met de kijkers de meest iconische auto ooit. De discussies, daar verheug ik me eerlijk gezegd nog het meest op.”

Ideale aanvulling

Jaco Bijlsma is de hoofdredacteur van Autovisie. De televisie is voor hem een goede toevoeging aan zijn merk. “In het programma wordt de kijker bijgepraat over alles op gebied van auto's,” kan Bijlsma beloven. “Denk aan spraakmakende onthullingen en reportages, maar sommige onderwerpen zullen ook zeker met een flinke dosis humor worden besproken.” RTL Autovisie is vanaf vrijdag 5 september te zien op RTL7. De uitzending begint om 22.00 uur.


Vorige artikel
Oranje oefent op dezelfde zender
Volgende artikel
Vermist vermist?

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...